Selamat Hari Wanita Sedunia!

Selamat Hari Wanita Sedunia!

Tanggal 8 Mac merupakan sambutan Hari Perempuan Sedunia atau Women Day’s. Ianya disambut untuk menghormati dan menghargai kaum wanita yang menjadi tonggak sesuatu kejayaan. Malah ianya juga disambut untuk memberi penghargaan khas bagi mereka berjaya dalam bidang politik, ekonomi dan juga sosial.

 Peranan wanita adalah amat penting dalam sesuatu organisasi seperti dalam organisasi keluarga , peranan wanita sebagai ibu adalah  tonggak utama yang akan mempastikan keharmonian dan keselesaan keluarga , bukan itu sahaja ada dalam kalangan mereka ini aktif dan berjaya dalam pelbagai bidang. Pada  masa ini, wanita sudah setanding dengan lelaki , ada mereka yang jadi CEO sesebuah syarikat , jadi menteri dan sebagai nya . Namun sebalik itu semua , mereka adalah seorang wanita , golongan yang dianggap lemah yang perlu kan lelaki. Oleh itu , sempena Hari Wanita Sedunia yang hanya disambut 8 Mac ini , marilah kita sama sama menyambutnya dengan hati terbuka dan dengan perasaan penghargaan terhadap wanita , yang juga ibu, isteri,nenek, dan ramai lagi.

Image From http://schlosshotel-neufahrn.de/

Rancang makan malam yang istimewa

Belum ada idea macam mana anda mahu menyambutnya.Senang sahaja , kami ada beberapa cara yang boleh dibuat.Kalau anda seorang suami,anda boleh mengajak isteri anda makan malam yang istimewa bersama sama dirumah ataupun diluar.Tapi , anda belum tahu nak makan malam dimana?Nak sambut dirumah sudah semestinya anda tidak tahu untuk menyediakan persiapan. Jangan risau , apa kata buat permintaan di aplikasi  Rapidfy.Mudah sahaja , anda hanya perlu download , seterusnya anda boleh permintaan untuk mendapatkan servis servis chef , perancang majlis makan malam anda dan sebagainya. Anda boleh meminta chef untuk masak  makanan kegemaran anda ataupun meminta perancang majlis untuk mendekorasi suasana makan malam yang romantic dan sebagainya. Ianya berbaloi dengan harga yang perpatutan pada servis yang memuaskan hati. Apa salah nya anda keluarkan sedikit belanja untuk menggembirakan hati isteri anda yang sudah berpenat lelah selama ini yang bekerja semata mata  untuk meringan beban anda dan juga yang telah menjaga anda serta anak anak.

Makan malam diiringi alunan muzik yang indah

Untuk lebih romantik , anda juga boleh dapatkan khidmat pemuzik atau apa apa sahaja seperti piano , supaya malam makan malam bersama sama anda dan isteri menjadi satu kenangan manis yang tidak akan dilupakan.Buat sahaja permintaan di Rapidfy ,mesti anda akan berpuas hati.

Request Sekarang

Bantu meringankan beban mereka

Anda juga boleh membantu isteri anda untuk berehat padahari Wanita  daripada melakukan kerja kerja rumah. Anda boleh dapatkan servis pembersihan rumah , mendobi dan apa apa lagi supaya isteri anda dapat berehat sebelum mereka teruskan kerja seperti selalu. Jadikan hari tersebut hari yang paling menggembirakan mereka. Apa tunggu lagi , Download Rapidfy pada peranti   android  dan Iphone  sekarang , aplikasi ini yang pasti dapat membantu anda .

 

Pada yang ingin meraikan Hari Wanita pada bos wanita :-

Buatkan majlis sambutan yang ringkas.

Apa kata anda anda bersama sama rakan yang lain dapatkan  event planner untuk merancang majlis sambutan yang sempurna untuk bos anda.Ini sudah cukup untuk membuat mereka terharu dan rasa dihargai . Jadi sudah pasti hubungan anda dan bos anda menjadi  lebih akrab.Buat sahaja permintaan di Rapidfy dan masalah anda selesai . Anda dan rakan rakan anda mampu menyambutnya dengan gembira dan berpuas hati.Semperna hari wanita ini , jom sama sama kita hargai wanita wanita yang hebat dimana mereka ini mampu untuk terus berdiri walaupun ada masalah dan mampu untuk menyelesaikan masalah.

 

 

Hire a manicure and pedicure

list your skills

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS
×

Want to hire the best people for the job?

We make it easier for you to find providers with Rapidfy. Subscribe now to keep updated with what's new!

More than 515,500 people have already found the perfect provider for their requests!